Video: topfotograaf Erwin Olaf onderhield speciale band met Koninklijk Huis

Video: topfotograaf Erwin Olaf onderhield speciale band met Koninklijk Huis

Video: topfotograaf <em>Erwin Olaf</em> onderhield speciale band met <em>Koninklijk Huis</em> Met diepe droefheid deelt RTL Boulevard het nieuws dat topfotograaf Erwin Olaf is overleden. De internationaal bekende fotograaf, vooral bekend om zijn staatsieportretten van de koninklijke familie in 2018, leek te herstellen van een longtransplantatie. Helaas is hij vandaag onverwacht overleden. Tekst gaat verder onder de video. Nederlandse koningshuisDe fotograaf onderhield een speciale relatie met het Nederlandse koningshuis. In 2013 ontwierp Olaf de nieuwe Nederlandse euromunten, met het portret van koning Willem-Alexander, die datzelfde jaar werd ingehuldigd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: topfotograaf Erwin Olaf onderhield speciale band met Koninklijk Huis
Woensdag 20 september 2023 om 20:52

Met diepe droefheid deelt RTL Boulevard het nieuws dat topfotograaf Erwin Olaf is overleden. De internationaal bekende fotograaf, vooral bekend om zijn staatsieportretten van de koninklijke familie in 2018, leek te herstellen van een longtransplantatie. Helaas is hij vandaag onverwacht overleden.

Tekst gaat verder onder de video.

Nederlandse koningshuis
De fotograaf onderhield een speciale relatie met het Nederlandse koningshuis. In 2013 ontwierp Olaf de nieuwe Nederlandse euromunten, met het portret van koning Willem-Alexander, die datzelfde jaar werd ingehuldigd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's