Beste zangers kijken uit naar duetten, Nick is er juist klaar mee (video)

Beste zangers kijken uit naar duetten, Nick is er juist klaar mee (video)

<em>Beste zangers</em> kijken uit naar duetten, Nick is er juist klaar mee (video) Bekijk in de video hierboven: Johan Derksen toch fan van Duncan Laurence? Zaterdag staat er een speciale aflevering van Beste zangers op het programma, waar jaarlijks veel fans naar uitkijken: de duetten. In een video laten onder anderen Douwe Bob en Numidia weten dat ze er heel veel zin in hebben om eens met een van de andere deelnemers op het podium te staan, maar niet iedereen is enthousiast. Nick Schilder, die sinds de veelbesproken breuk met Simon eindelijk solo door het leven gaat, was juist wel klaar met de duetten… Bekijk de video van Beste Zangers hieronder. Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers) Beste Zangers: Numidia trekt de kijker uit een depressie met Happy! Bekijk deze video » Deze primeur in Beste Zangers bevalt kijkers goed: "wel andere koek" Bekijk deze video » Zaterdag in duettenaflevering Beste Zangers: Marco Bakker en Numidia imponeren met duet Bekijk deze video » Hotel Hollandia: Paul de Leeuw en Numidia maken indruk met Ik heb je lief Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk in de video hierboven: Johan Derksen toch fan van Duncan Laurence?

Zaterdag staat er een speciale aflevering van Beste zangers op het programma, waar jaarlijks veel fans naar uitkijken: de duetten. In een video laten onder anderen Douwe Bob en Numidia weten dat ze er heel veel zin in hebben om eens met een van de andere deelnemers op het podium te staan, maar niet iedereen is enthousiast. Nick Schilder, die sinds de veelbesproken breuk met Simon eindelijk solo door het leven gaat, was juist wel klaar met de duetten…

Bekijk de video van Beste Zangers hieronder.

Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's