Mell & Vintage Future opent uitzending Vandaag Inside spectaculair (video)

Mell & Vintage Future opent uitzending Vandaag Inside spectaculair (video)

Friday 20 October 2023 om 22:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Mell & Vintage Futere opende vrijdag weer op spectaculaire wijze de uitzending van Vandaag Inside met het nummer Call My Name Bekijk het optreden hieronder.

<em>Mell &amp; Vintage Future</em> opent uitzending <em>Vandaag Inside</em> spectaculair (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Mell & Vintage Futere opende vrijdag weer op spectaculaire wijze de uitzending van Vandaag Inside met het nummer Call My Name Bekijk het optreden hieronder. Een prachtige opening vrijdag van Vandaag Inside, dankzij Mell & Vintage Future. De band is de rest van het jaar meerdere keren te zien en te horen op vrijdagavond in de show van Johan, Wilfred en René. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Een prachtige opening vrijdag van Vandaag Inside, dankzij Mell & Vintage Future. De band is de rest van het jaar meerdere keren te zien en te horen op vrijdagavond in de show van Johan, Wilfred en René.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's