Holland’s Got Talent: Pianist Fernando (11) speelt opnieuw de sterren van de hemel (video)

Holland’s Got Talent: Pianist Fernando (11) speelt opnieuw de sterren van de hemel (video)

Vrijdag 20 oktober 2023 om 22:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

De jonge pianist Fernando speelde tijdens zijn auditie al de sterren van de hemel en voor de halve finale wilde hij iets speciaals doen. De 11-jarige speelde een stuk van Mozart in zijn zomerse kostuum én het door de zomer geïnspireerde decor. Ook de jury was opnieuw enthousiast: ‘Het is heel leuk om naar jou te kijken. Ik ben echt enthousiast,’ zei jurylid Marc-Marie Huijbregts.

<em>Holland’s Got Talent</em>: Pianist Fernando (11) speelt opnieuw de sterren van de hemel (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. De jonge pianist Fernando speelde tijdens zijn auditie al de sterren van de hemel en voor de halve finale wilde hij iets speciaals doen. De 11-jarige speelde een stuk van Mozart in zijn zomerse kostuum én het door de zomer geïnspireerde decor. Ook de jury was opnieuw enthousiast: ‘Het is heel leuk om naar jou te kijken. Ik ben echt enthousiast,’ zei jurylid Marc-Marie Huijbregts. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland’s Got Talent: Pianist Fernando (11) speelt opnieuw de sterren van de hemel (video)

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's