Video: Golden Buzzer-Maarten rockt in halve finale Holland’s Got Talent

Video: Golden Buzzer-Maarten rockt in halve finale Holland’s Got Talent

Vrijdag 20 oktober 2023 om 22:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Video: Golden Buzzer-Maarten rockt in halve finale <em>Holland’s Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Met She’s A Lady van Tom Jones probeert Martin opnieuw te schitteren op het Holland’s Got Talent-podium. Tijdens de auditieronde kreeg hij een Golden Buzzer van Marc Marie Huijbregts. Ook nu is hij weer enthousiast over de performence van Maarten én zijn dochters. ‘Heel bijzonder!’ Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Golden Buzzer-Maarten rockt in halve finale Holland’s Got Talent

Met She’s A Lady van Tom Jones probeert Martin opnieuw te schitteren op het Holland’s Got Talent-podium. Tijdens de auditieronde kreeg hij een Golden Buzzer van Marc Marie Huijbregts. Ook nu is hij weer enthousiast over de performence van Maarten én zijn dochters. ‘Heel bijzonder!’

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's