Jan Boskamp wordt 75: bekijk zijn beste VI-fragmenten (video)

Jan Boskamp wordt 75: bekijk zijn beste VI-fragmenten (video)

Zaterdag 21 oktober 2023 om 16:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Boskamp</em> wordt 75: bekijk zijn beste <em>VI</em>-fragmenten (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag 21 oktober is de verjaardag van Jan Boskamp. De goedlachse voetbalanalyticus blaast maar liefst 75 kaarsjes uit. Een goede reden voor de heren van Vandaag Inside om met oude beelden terug te blikken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Zaterdag 21 oktober is de verjaardag van Jan Boskamp. De goedlachse voetbalanalyticus blaast maar liefst 75 kaarsjes uit. Een goede reden voor de heren van Vandaag Inside om met oude beelden terug te blikken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's