RUMAG-presentator René Watzema gedist door Rachid Larouz (De Alleskunner VIPS)

RUMAG-presentator René Watzema gedist door Rachid Larouz (De Alleskunner VIPS)

RUMAG-presentator <em>René Watzema</em> gedist door <em>Rachid Larouz</em> (<em>De Alleskunner VIPS</em>) Gisteren zagen we in De Alleskunner VIPS hoe Sebastiaan, Jesse, Jordi en Bram doorgingen naar de volgende ronde na een paardenrace. Ook Rachid Larouz mag een ronde verder. RUMAG-presentator René Watzema is zo sportief om de comedian te feliciteren. Maar Rachid ziet de zittende Watzema niet en loopt hem zo voorbij. Bekijk de beelden in het SBS6-fragment hieronder. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Zien: pijnlijke stoot in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS gemist? Wilde deelnemers slaan spaarvarkens kapot Bekijk deze video »

Gisteren zagen we in De Alleskunner VIPS hoe Sebastiaan, Jesse, Jordi en Bram doorgingen naar de volgende ronde na een paardenrace. Ook Rachid Larouz mag een ronde verder. RUMAG-presentator René Watzema is zo sportief om de comedian te feliciteren. Maar Rachid ziet de zittende Watzema niet en loopt hem zo voorbij. Bekijk de beelden in het SBS6-fragment hieronder.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's