Zien: tranen van spijt in vtwonen weer verliefd op je huis?

Zien: tranen van spijt in vtwonen weer verliefd op je huis?

Zien: tranen van spijt in <em>vtwonen weer verliefd op je huis</em>? Koppels die niet goed zijn in het inrichten van hun woning kunnen hulp krijgen via het SBS6-programma vtwonen weer verliefd op je huis. Ook dit koppel heeft duidelijk een plan nodig. De één houdt van kleurrijk en de ander van eenvoud. Wanneer presentator Kees Tol het eindresultaat laat zien komen de tranen. Bekijk de beelden hieronder. vtwonen weer verliefd op je huis is elke zondag om 19:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Vanavond in vtwonen weer verliefd op je huis: "Okergele bank komt er niet in" Bekijk deze video » Vanavond in vtwonen weer verliefd op je huis: "Tuintafel in de woonkamer!?" Bekijk deze video »

Koppels die niet goed zijn in het inrichten van hun woning kunnen hulp krijgen via het SBS6-programma vtwonen weer verliefd op je huis. Ook dit koppel heeft duidelijk een plan nodig. De één houdt van kleurrijk en de ander van eenvoud. Wanneer presentator Kees Tol het eindresultaat laat zien komen de tranen. Bekijk de beelden hieronder.

vtwonen weer verliefd op je huis is elke zondag om 19:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's