Zien: Arabische bondgenoten van Verenigde Staten worstelen met woede over Palestijnse kwestie

Zien: Arabische bondgenoten van Verenigde Staten worstelen met woede over Palestijnse kwestie

Zien: <em>Arabische bondgenoten</em> van <em>Verenigde Staten</em> worstelen met woede over <em>Palestijnse kwestie</em> Arabische landen bevinden zich in een complexe situatie, zoals Kim Ghattas uitlegt in Buitenhof. Ze zijn bondgenoten van de Verenigde Staten, maar moeten ook omgaan met de groeiende ontevredenheid onder hun bevolking over de dubbele standaarden en de situatie van de Palestijnen. Arabische landen zitten in een lastige positie, vertelt @kimghattas in #buitenhof. Ze zijn bondgenoten van de VS, maar moeten ook iets met de woede onder 't volk over de dubbele moraal en het lot van de Palestijnen. Dit is een etterende wond in de Arabische wereld'. pic.twitter.com/PTa1BOdSmr— Buitenhof (@Buitenhoftv) October 22, 2023 Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Timmermans respecteert stap terug Kauthar Bouchallikht, maar wijst suggestie eenzijdige reactie af Bekijk deze video » Generaal Onno Eichelsheim in Buitenhof: 'Denk niet dat het mogelijk is Hamas te vernietigen' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Arabische landen bevinden zich in een complexe situatie, zoals Kim Ghattas uitlegt in Buitenhof. Ze zijn bondgenoten van de Verenigde Staten, maar moeten ook omgaan met de groeiende ontevredenheid onder hun bevolking over de dubbele standaarden en de situatie van de Palestijnen.

Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV