Video: Timmermans respecteert stap terug Kauthar Bouchallikht, maar wijst suggestie eenzijdige reactie af

Video: Timmermans respecteert stap terug Kauthar Bouchallikht, maar wijst suggestie eenzijdige reactie af

Video: <em>Timmermans</em> respecteert stap terug <em>Kauthar Bouchallikht</em>, maar wijst suggestie eenzijdige reactie af De lijsttrekker van PvdA-GroenLinks, Frans Timmermans, heeft begrip voor de 'integere' beslissing van Kauthar Bouchallikht om zich terug te trekken van de kandidatenlijst voor de aanstaande verkiezingen. Het Kamerlid vindt dat haar partij er onvoldoende in is geslaagd om uitingen over de oorlog tussen Israël en Hamas van context te voorzien. Tekst gaat verder onder de video. 'We zijn in slaap gesust en Hamas heeft daar op de meest gruwelijke manier gebruik van gemaakt', aldus @F__Timmermans in #buitenhof. 'Israël moet van ons de garantie krijgen binnen veilige grenzen te leven en Palestina moet van ons uitzicht krijgen op een staat'. pic.twitter.com/mHGJrDVn7w— Buitenhof (@Buitenhoftv) October 15, 2023 Reactie TimmermansBij zijn optreden in Buitenhof legde Timmermans uit dat hij Bouchallikht later een bericht heeft gestuurd, maar dat heeft haar niet van gedachten doen veranderen. De lijsttrekker wijst echter de bewering af dat de reacties van zijn partij eenzijdig zijn op de gebeurtenissen tussen Israël en Hamas. Bekijk de reactie van Frans Timmermans in de video hierboven. In de bovenste video zie je de reactie van premier Mark Rutte op de oorlog in Israël. Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Schokkende beelden: Hamas-aanval op Israëlisch festival eist meerdere levens Bekijk deze video » René van der Gijp kritisch op Johan Derksen: uitspraken oorlog Israël en Hamas onder de loep Bekijk deze video » Frans Timmermans in Buitenhof over grondoffensief Israël: 'Wat willen ze bereiken?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De lijsttrekker van PvdA-GroenLinks, Frans Timmermans, heeft begrip voor de 'integere' beslissing van Kauthar Bouchallikht om zich terug te trekken van de kandidatenlijst voor de aanstaande verkiezingen. Het Kamerlid vindt dat haar partij er onvoldoende in is geslaagd om uitingen over de oorlog tussen Israël en Hamas van context te voorzien.

Tekst gaat verder onder de video.

Reactie Timmermans
Bij zijn optreden in Buitenhof legde Timmermans uit dat hij Bouchallikht later een bericht heeft gestuurd, maar dat heeft haar niet van gedachten doen veranderen. De lijsttrekker wijst echter de bewering af dat de reacties van zijn partij eenzijdig zijn op de gebeurtenissen tussen Israël en Hamas.

Bekijk de reactie van Frans Timmermans in de video hierboven. In de bovenste video zie je de reactie van premier Mark Rutte op de oorlog in Israël.

Buitenhof zie je elke zondag rond 12.10 uur bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV