Zien: Pro-Palestina demonstratie trekt duizenden mensen naar Amsterdam

Zien: Pro-Palestina demonstratie trekt duizenden mensen naar Amsterdam

Zondag verzamelen zich veel mensen op de Dam in Amsterdam om deel te nemen aan een mars door het centrum van de stad ter ondersteuning van de Palestijnen in reactie op de gebeurtenissen in Gaza en Israël. De pro-Palestina-mars begint op de Dam en eindigt in het Westerpark.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Pro-Palestina demonstratie</em> trekt duizenden mensen naar <em>Amsterdam</em> Zondag verzamelen zich veel mensen op de Dam in Amsterdam om deel te nemen aan een mars door het centrum van de stad ter ondersteuning van de Palestijnen in reactie op de gebeurtenissen in Gaza en Israël. De pro-Palestina-mars begint op de Dam en eindigt in het Westerpark. Tekst gaat verder onder de video. Vlaggen en leuzenEen verslaggever van Hart van Nederland meldt dat duizenden mensen zich hebben verzameld op de Dam. Velen wapperen met Palestijnse vlaggen en roepen leuzen zoals 'Free Palestina'. Anderen dragen borden met teksten als 'stop the killing' en 'vrijheidsstrijd is geen terrorisme'. Ook is de leus 'from the river to the sea, Palestine will be free' luidkeels te horen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: Pro-Palestina mars start op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Video: Timmermans respecteert stap terug Kauthar Bouchallikht, maar wijst suggestie eenzijdige reactie af Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vlaggen en leuzen
Een verslaggever van Hart van Nederland meldt dat duizenden mensen zich hebben verzameld op de Dam. Velen wapperen met Palestijnse vlaggen en roepen leuzen zoals 'Free Palestina'. Anderen dragen borden met teksten als 'stop the killing' en 'vrijheidsstrijd is geen terrorisme'. Ook is de leus 'from the river to the sea, Palestine will be free' luidkeels te horen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's