Dilan Yesilgöz over pechgeneratie: 'Studieschuld is een investering in jezelf' (video)

Dilan Yesilgöz over pechgeneratie: 'Studieschuld is een investering in jezelf' (video)

Sunday 22 October 2023 om 22:17

In het College Tour Verkiezingsdebat vraagt een student aan Dilan Yesilgöz hoe het verder moet met de studenten van de zogenaamde 'pechgeneratie': met een studieschuld, terwijl de studielening inmiddels is afgeschaft. Yesilgöz: 'De studieschuld moet niet zo meewegen met je hypotheek. Maar investeren in jezelf, dat is ook iets moois.'

Bekijk de beelden van het College Tour Verkiezingsdebat hierboven, hieronder reageert Johan Derksen op de gekwetste Caroline van der Plas.

Het College Tour Verkiezingsdebat was zondag 22 oktober om rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kan alle fragmenten van het College Tour Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dilan Yesilgöz</em> over pechgeneratie: 'Studieschuld is een investering in jezelf' (video) Yesilgöz over het compenseren van de pechgeneratie: 'De studieschuld moet niet zo meewegen met je hypotheek. Maar investeren in jezelf, dat is ook iets moois.' pic.twitter.com/VqDT0MM1fY— College Tour (@collegetour_nl) October 22, 2023 In het College Tour Verkiezingsdebat vraagt een student aan Dilan Yesilgöz hoe het verder moet met de studenten van de zogenaamde 'pechgeneratie': met een studieschuld, terwijl de studielening inmiddels is afgeschaft. Yesilgöz: 'De studieschuld moet niet zo meewegen met je hypotheek. Maar investeren in jezelf, dat is ook iets moois.' Bekijk de beelden van het College Tour Verkiezingsdebat hierboven, hieronder reageert Johan Derksen op de gekwetste Caroline van der Plas. Het College Tour Verkiezingsdebat was zondag 22 oktober om rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kan alle fragmenten van het College Tour Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas maakt opnieuw mediablunder, politie corrigeert haar (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas cancelt optreden De Bevers in Ahoy op laatste moment (video) Bekijk deze video » ZIEN: Caroline van der Plas over verbroken relatie met ex-man (Shownieuws) Bekijk deze video »
Politiek :
Dilan Yesilgöz over pechgeneratie: 'Studieschuld is een investering in jezelf' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's