Caroline van der Plas maakt opnieuw mediablunder, politie corrigeert haar (video)

Caroline van der Plas maakt opnieuw mediablunder, politie corrigeert haar (video)

<em>Caroline van der Plas</em> maakt opnieuw mediablunder, politie corrigeert haar (video) Caroline van der Plas heeft opnieuw geblunderd in de media, na de wachtgeld-misser van Mona Keijzer en de haar optreden in de Tweede Kamer, beide vorige week én de premierskwestie bij Humberto twee weken geleden. Dit keer meldde Van der Plas dat een loslopende wolf werd achtervolgd door een politieagent, maar het bleek om een ontsnapte hond te gaan. Caroline van der Plas en haar BBB gaat weer af. Ze heeft NIKS met natuur en poogt de Wolf weer te beschimpen. Top van de politie om haar tweet van passende reactie te voorzien. ? pic.twitter.com/ZCA0p6pgFQ— Jan Muijtjens (@JanMuijtjens) September 28, 2023 WolfCaroline van der Plas werd door de politie Gelderland gecorrigeerd op haar X (Twitter)-bericht. 'Dit is een hond. Inmiddels gelukkig weer herenigd met de eigenaar. Bekijk het X-bericht (voorheen Twitter) van Caroline van der Plas hierboven. Caroline van der Plas: 'Mona Keijzer wordt in principe gewoon Kamerlid' (Humberto) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen & Jort Kelder pakken Caroline van der Plas hard aan Bekijk deze video » Caroline van der Plas verrast door wachtgeld Mona Keijzer: 'Ongelofelijk jammer' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Caroline van der Plas heeft opnieuw geblunderd in de media, na de wachtgeld-misser van Mona Keijzer en de haar optreden in de Tweede Kamer, beide vorige week én de premierskwestie bij Humberto twee weken geleden. Dit keer meldde Van der Plas dat een loslopende wolf werd achtervolgd door een politieagent, maar het bleek om een ontsnapte hond te gaan.

Wolf
Caroline van der Plas werd door de politie Gelderland gecorrigeerd op haar X (Twitter)-bericht. 'Dit is een hond. Inmiddels gelukkig weer herenigd met de eigenaar.

Bekijk het X-bericht (voorheen Twitter) van Caroline van der Plas hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV