Caroline van der Plas cancelt optreden De Bevers in Ahoy op laatste moment (video)

Caroline van der Plas cancelt optreden De Bevers in Ahoy op laatste moment (video)

Caroline van der Plas cancelt optreden <em>De Bevers</em> in Ahoy op laatste moment (video) Caroline van der Plas zou vanavond en morgen optreden bij De Bevers in Ahoy. Op het laatste moment heeft ze besloten om het toch niet te doen. In onderstaande video vertelt ze waarom. Vanavond zou ik boerenmedley zingen in Ahoy met De Bevers. De hele dag heeft gevoel aan me geknaagd of ik dat nu wel zou moeten doen. Vooral om dat het in Rotterdam zelf is. Zojuist heb ik besloten om het toch niet te doen. Voelt niet goed op zo’n korte afstand van de families.? pic.twitter.com/WXU7YWc0br— Caroline van der Plas (@lientje1967) September 30, 2023 SchietpartijVolgens Van der Plas heeft het de hele dag aan haar geknaagd. 'Het voelt gewoon niet goed om op te treden na wat er donderdag in Rotterdam is gebeurd.' Van der Plas verwijst naar het schietdrama in de havenstad van afgelopen donderdag. Vandaag Inside: Johan Derksen & Jort Kelder pakken Caroline van der Plas hard aan Bekijk deze video » Caroline van der Plas verrast door wachtgeld Mona Keijzer: 'Ongelofelijk jammer' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas maakt opnieuw mediablunder, politie corrigeert haar (video) Bekijk deze video »
TV :
Caroline van der Plas cancelt optreden De Bevers in Ahoy op laatste moment (video)

Caroline van der Plas zou vanavond en morgen optreden bij De Bevers in Ahoy. Op het laatste moment heeft ze besloten om het toch niet te doen. In onderstaande video vertelt ze waarom.

Schietpartij
Volgens Van der Plas heeft het de hele dag aan haar geknaagd. 'Het voelt gewoon niet goed om op te treden na wat er donderdag in Rotterdam is gebeurd.' Van der Plas verwijst naar het schietdrama in de havenstad van afgelopen donderdag.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV