Evert Santegoeds: Wat is er aan de hand met Madonna?

Evert Santegoeds: Wat is er aan de hand met Madonna?

Evert Santegoeds: Wat is er aan de hand met Madonna? Madonna, die vorig weekend is begonnen aan haar wereldtournee, kwam zondag te laat voor haar optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. Concertorganisator Live Nation meldt op X dat de verwachte starttijd 21.30 uur is in plaats van 20.30 uur. Een reden voor de vertraging wordt niet gegeven. "Wat is er met Madonna aan de hand?", vraagt Evert Santegoeds zich af. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Knie blessureOok zaterdag begon de Amerikaanse zangeres een uur later aan haar concert. Ook toen werd niet uitgelegd waarom ze te laat was. Volgens Belgische media meldden bronnen dat Madonna last had van haar knie. Bij een eerdere show in Londen liet de zangeres haar fans een half uur wachten. In NederlandDe zangeres komt eind dit jaar ook naar Nederland met haar Celebration Tour. Op 1 en 2 december staan optredens gepland in de Ziggo Dome in Amsterdam. Bekijk de Shownieuws-video over Madonna hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Eerste album Madonna na 40 jaar nog altijd hartstikke catchy' (video) Bekijk deze video » Hilarisch: Jimmy Fallon gaat los op Mr. Brightside tijdens Jonas Brothers concert Bekijk deze video »
Show :
Maandag 23 oktober 2023 om 10:11

Madonna, die vorig weekend is begonnen aan haar wereldtournee, kwam zondag te laat voor haar optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. Concertorganisator Live Nation meldt op X dat de verwachte starttijd 21.30 uur is in plaats van 20.30 uur. Een reden voor de vertraging wordt niet gegeven. "Wat is er met Madonna aan de hand?", vraagt Evert Santegoeds zich af. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Knie blessure
Ook zaterdag begon de Amerikaanse zangeres een uur later aan haar concert. Ook toen werd niet uitgelegd waarom ze te laat was. Volgens Belgische media meldden bronnen dat Madonna last had van haar knie. Bij een eerdere show in Londen liet de zangeres haar fans een half uur wachten.

In Nederland
De zangeres komt eind dit jaar ook naar Nederland met haar Celebration Tour. Op 1 en 2 december staan optredens gepland in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Bekijk de Shownieuws-video over Madonna hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's