Chateau Meiland: Chagrijnige Erica wil geen slinger om op haar verjaardag

Chateau Meiland: Chagrijnige Erica wil geen slinger om op haar verjaardag

<em>Chateau Meiland</em>: Chagrijnige <em>Erica</em> wil geen slinger om op haar verjaardag Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Martien Meiland wil Erica in het zonnetje zetten op haar verjaardag, maar daar wil ze niets van weten: "Weg met die slinger." Bekijk het fragment hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) Bekijk ook Martien Meiland is beledigd door Erica: "We zullen jou eens aanschouwen als je 62 bent!" Bekijk deze video » Maxime Meiland kan tuin niet aan en wil appartement: "Muizen en alle planten dood" Bekijk deze video »
Maandag 23 oktober 2023 om 15:00

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Martien Meiland wil Erica in het zonnetje zetten op haar verjaardag, maar daar wil ze niets van weten: "Weg met die slinger." Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's