Chateau Meiland: Jarige Erica wordt toegezongen in Code Rosé

Chateau Meiland: Jarige Erica wordt toegezongen in Code Rosé

<em>Chateau Meiland</em>: Jarige Erica wordt toegezongen in Code Rosé Gisteren zagen we in Chateau Meiland hoe er werd gezongen voor de jarige Erica in Code Rosé. Erica wil liever geen slingers en taart, maar toch zingen Martien en Maxime samen met alle gasten een verjaardagslied. Bekijk de leuke beelden hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Video: De Meilandjes-kerstspecial dit jaar in Londen Bekijk deze video » Maxime Meiland geeft rijles aan Martien: "Stop! Zij hebben voorrang" Bekijk deze video »
Dinsdag 24 oktober 2023 om 10:14

Gisteren zagen we in Chateau Meiland hoe er werd gezongen voor de jarige Erica in Code Rosé. Erica wil liever geen slingers en taart, maar toch zingen Martien en Maxime samen met alle gasten een verjaardagslied. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's