Sylvie Meis bevestigt relatie met zakenman Wim Beelen, bekijk de beelden

Sylvie Meis bevestigt relatie met zakenman Wim Beelen, bekijk de beelden

<em>Sylvie Meis</em> bevestigt relatie met zakenman <em>Wim Beelen</em>, bekijk de beelden Sylvie Meis en de Nederlandse steenrijke zakenman Wim Beelen hebben een relatie. Sylvie bevestigde dit gisteren op Instagram. Bekijk de Instagrampost hieronder. Ook Shownieuws heeft het over dit nieuwe showbizzkoppel, bekijk de video hierboven. Gezellig in MallorcaSylvie post maandag 23 oktober een romantische foto en schrijft erbij: "Mijn liefde Wim Beelen." Met een hartje erbij. De relatie is nu dus officieel. De afgelopen weken zijn er verschillende kiekjes opgedoken van Sylvie die het wel heel erg gezellig heeft met Wim. Zo waren ze intiem gespot op zijn jacht op Mallorca. Wim is vastgoedondernemer en stond vorig jaar in de Quote 500 met een geschat vermogen van 155 miljoen euro. De tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) Ex Ellen"Story is er onlangs achtergekomen dat Wim en zijn ex Ellen nog op hetzelfde adres staan ingeschreven. Ook staan beide namen nog op het bordje bij de deur. De redactie van het weekblad heeft zowel Wim als Ellen gesproken en die wilden niet reageren. Wim heeft dan ook aan Story laten weten dat hij erg op zijn privacy gesteld is", schrijft Shownieuws op hun website. Bekijk de Shownieuws-video over Sylvie's nieuwe liefde hierboven. Bekijk ook Donkere wolken boven liefdesgeluk Sylvie Meis? 'Nieuwe vriend Wim nog wel erg gelinkt aan zijn ex-vrouw' Bekijk deze video » Fake smile Sylvie Meis na vragen over nieuwe liefde Wim wekt verbazing (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 24 oktober 2023 om 08:03

Sylvie Meis en de Nederlandse steenrijke zakenman Wim Beelen hebben een relatie. Sylvie bevestigde dit gisteren op Instagram. Bekijk de Instagrampost hieronder. Ook Shownieuws heeft het over dit nieuwe showbizzkoppel, bekijk de video hierboven.

Gezellig in Mallorca
Sylvie post maandag 23 oktober een romantische foto en schrijft erbij: "Mijn liefde Wim Beelen." Met een hartje erbij. De relatie is nu dus officieel. De afgelopen weken zijn er verschillende kiekjes opgedoken van Sylvie die het wel heel erg gezellig heeft met Wim. Zo waren ze intiem gespot op zijn jacht op Mallorca. Wim is vastgoedondernemer en stond vorig jaar in de Quote 500 met een geschat vermogen van 155 miljoen euro.

De tekst gaat verder onder de video.

Ex Ellen
"Story is er onlangs achtergekomen dat Wim en zijn ex Ellen nog op hetzelfde adres staan ingeschreven. Ook staan beide namen nog op het bordje bij de deur. De redactie van het weekblad heeft zowel Wim als Ellen gesproken en die wilden niet reageren. Wim heeft dan ook aan Story laten weten dat hij erg op zijn privacy gesteld is", schrijft Shownieuws op hun website.

Bekijk de Shownieuws-video over Sylvie's nieuwe liefde hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's