Beste Zangers in Ahoy: Numidia en Douwe Bob kondigen eerste zangers aan

Beste Zangers in Ahoy: Numidia en Douwe Bob kondigen eerste zangers aan

<em>Beste Zangers in Ahoy</em>: Numidia en Douwe Bob kondigen eerste zangers aan Bekijk de promo van Beste Zangers live in Ahoy (2024) Beste Zangers Live keert voor de derde keer terug in Rotterdam Ahoy. Op vrijdag 10 mei zingen o.a. Douwe Bob, Numidia, Duncan Laurence en Jaap Reesema de mooiste liedjes van de afgelopen seizoenen Beste Zangers. Douwe Bob en Numidia vertellen over de show in de RTL Boulevard-video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Nog meer artiestenOnder begeleiding van de Marcel Fisser band belooft het een prachtige muzikale avond te worden. In de komende weken worden er extra artiesten aangekondigd. Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video met Numidia en Douwe Bob over het concert. Bekijk ook Wauw! Marco Bakker en Numidia maken indruk met Perhaps Love in Beste Zangers (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Meau zingt voor het eerst in het Engels met Nick Schilder (video) Bekijk deze video » Numidia en Douwe Bob dankbaar voor duet met Marco Bakker: 'Legende' (video) Bekijk deze video »

Bekijk de promo van Beste Zangers live in Ahoy (2024)

Beste Zangers Live keert voor de derde keer terug in Rotterdam Ahoy. Op vrijdag 10 mei zingen o.a. Douwe Bob, Numidia, Duncan Laurence en Jaap Reesema de mooiste liedjes van de afgelopen seizoenen Beste Zangers. Douwe Bob en Numidia vertellen over de show in de RTL Boulevard-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Nog meer artiesten
Onder begeleiding van de Marcel Fisser band belooft het een prachtige muzikale avond te worden. In de komende weken worden er extra artiesten aangekondigd.

Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video met Numidia en Douwe Bob over het concert.

Actuele video's

Meer actuele video's