Numidia en Douwe Bob dankbaar voor duet met Marco Bakker: 'Legende' (video)

Numidia en Douwe Bob dankbaar voor duet met Marco Bakker: 'Legende' (video)

Numidia en Douwe Bob dankbaar voor duet met <em>Marco Bakker</em>: 'Legende' (video) Fans van Beste Zangers vallen na dit weekend in een zwart gat. Met de duetten-afleveringen kwam er zaterdagavond een eind aan het seizoen. En het was een spetterende aflevering. Beste Zanges: Douwe Bob en Meau maken indruk met Ik Leef Mijn Eigen Leven (video) Bekijk deze video » Wauw! Marco Bakker en Numidia maken indruk met Perhaps Love in Beste Zangers (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Marco Bakker en Nick Schilder schitteren met You Raise Me Up (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Nick Schilder en Numidia zingen Hier Encore in Frans én Nederlands (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Meau zingt voor het eerst in het Engels met Nick Schilder (video) Bekijk deze video » Marco BakkerDouwe Bob en Numidia blikten in RTL Boulevard terug op het afgelopen seizoen en waren vooral dankbaar voor de optredens van, voor én met opera-legende Marco Bakker. Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Numidia en Douwe Bob dankbaar voor duet met Marco Bakker: 'Legende' (video)

Fans van Beste Zangers vallen na dit weekend in een zwart gat. Met de duetten-afleveringen kwam er zaterdagavond een eind aan het seizoen. En het was een spetterende aflevering.

Marco Bakker
Douwe Bob en Numidia blikten in RTL Boulevard terug op het afgelopen seizoen en waren vooral dankbaar voor de optredens van, voor én met opera-legende Marco Bakker. Bekijk het fragment hierboven.

Je kunt de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's