Sophie Hermans vult StemWijzer voor Tweede Kamerverkiezingen in: 'Het is 100 procent VVD'

Sophie Hermans vult StemWijzer voor Tweede Kamerverkiezingen in: 'Het is 100 procent VVD'

Woensdag 25 oktober 2023 om 18:11

Vandaag is de StemWijzer officieel gelanceerd voor de naderende Tweede Kamerverkiezingen, en enkele vooraanstaande politici kregen de primeur om als eersten gebruik te maken van deze stemhulp.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sophie Hermans</em> vult <em>StemWijzer</em> voor Tweede Kamerverkiezingen in: 'Het is 100 procent VVD' Vandaag is de StemWijzer officieel gelanceerd voor de naderende Tweede Kamerverkiezingen, en enkele vooraanstaande politici kregen de primeur om als eersten gebruik te maken van deze stemhulp. Tekst gaat verder onder de video. StemWijzer 2023De dertig stellingen in de stemhulp zijn geselecteerd uit een lijst van 95 mogelijke stellingen. Deze keuze is gebaseerd op onderwerpen uit (concept)verkiezingsprogramma's, actuele nieuwsontwikkelingen en de prioriteiten die kiezers als belangrijk hebben aangemerkt. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Pieter Omtzigt in verkiezingsdebat College Tour: 'Verkiezingsprogramma komt dinsdag' (video) Bekijk deze video » Raymond Mens over verwachte hoge opkomst verkiezingen: "Mensen zijn ontzettend ontevreden" (GoedNieuws Vandaag) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sophie Hermans vult StemWijzer voor Tweede Kamerverkiezingen in: 'Het is 100 procent VVD'

StemWijzer 2023
De dertig stellingen in de stemhulp zijn geselecteerd uit een lijst van 95 mogelijke stellingen. Deze keuze is gebaseerd op onderwerpen uit (concept)verkiezingsprogramma's, actuele nieuwsontwikkelingen en de prioriteiten die kiezers als belangrijk hebben aangemerkt.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's