Wortelboer en Van Rossem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wortelboer en Van Rossem gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wortelboer en Van Rossem gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het gloednieuwe programma Wortelboer en Van Rossem is vanaf donderdag 26 oktober te zien op NPO 3. Emma Wortelboer en Maarten van Rossem gaan op onderzoek uit om meer inzicht te krijgen in hun generatiekloof. Alle fragmenten uit deze uitzending Donderdag in Wortelboer en Van Rossem: Maarten van Rossem moet lachen om satisfyer Bekijk deze video » Wat is veranderd?Emma en Maarten schelen maar liefst een halve eeuw in leeftijd en daarom lijkt het volgens de historicus alsof ze allebei van een andere planeet komen. De twee nemen hun eigen generaties onder de loep en onderzoeken wat er is veranderd en wat hetzelfde is gebleven. Wortelboer en Van Rossem hebben het over hun eigen tijd op de middelbare school, en ze blikken terug op hoe ze vroeger woonden. Emma en Maarten over trouwen en voorbehoedsmiddelenIn de eerste aflevering duiken Emma en Maarten in hun liefdesleven. Het is Emma's wens om ooit te trouwen, maar is dat nog wel van deze tijd? En hoe kwam Maarten in de jaren ‘50 aan zijn voorbehoedsmiddelen? Ieder aan hun eigen kant van een gapende generatiekloof, onderzoeken ze de verschillen en overeenkomst tussen vroeger en nu.
Uitzending :
Wortelboer en Van Rossem gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 26 oktober 2023 om 09:00

Het gloednieuwe programma Wortelboer en Van Rossem is vanaf donderdag 26 oktober te zien op NPO 3. Emma Wortelboer en Maarten van Rossem gaan op onderzoek uit om meer inzicht te krijgen in hun generatiekloof.

Wat is veranderd?
Emma en Maarten schelen maar liefst een halve eeuw in leeftijd en daarom lijkt het volgens de historicus alsof ze allebei van een andere planeet komen. De twee nemen hun eigen generaties onder de loep en onderzoeken wat er is veranderd en wat hetzelfde is gebleven. Wortelboer en Van Rossem hebben het over hun eigen tijd op de middelbare school, en ze blikken terug op hoe ze vroeger woonden.

Emma en Maarten over trouwen en voorbehoedsmiddelen
In de eerste aflevering duiken Emma en Maarten in hun liefdesleven. Het is Emma's wens om ooit te trouwen, maar is dat nog wel van deze tijd? En hoe kwam Maarten in de jaren ‘50 aan zijn voorbehoedsmiddelen? Ieder aan hun eigen kant van een gapende generatiekloof, onderzoeken ze de verschillen en overeenkomst tussen vroeger en nu.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wortelboer En Van Rossem

Actuele video's

Meer actuele video's