Donderdag in Wortelboer en Van Rossem: Maarten van Rossem moet lachen om satisfyer

Donderdag in Wortelboer en Van Rossem: Maarten van Rossem moet lachen om satisfyer

Donderdag in <em>Wortelboer en Van Rossem</em>: Maarten van Rossem moet lachen om <em>satisfyer</em> Het gloednieuwe programma Wortelboer en Van Rossem wordt vanaf donderdag 26 oktober uitgezonden op NPO 3. In dit programma gaan Emma Wortelboer en Maarten van Rossem op onderzoek uit om meer inzicht te krijgen in hun generatiekloof. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) SatisfyerHet duo is samen op pad en stuit in de winkel op een satisfyer. "Vierentwintig piek kost zo'n ding," aldus een verbaasde Maarten. "Ja, maar dat is een orgasme toch wel waard," vraagt Emma nieuwsgierig aan haar metgezel. Zonder dat Emma het zelf doorheeft, krijgt ze Van Rossem aan het lachen, en dat is op z'n zachtst gezegd geen alledaagse kost. Bekijk de beelden van Wortelboer en Van Rossem hierboven. In de bovenste video onthult Emma Wortelboer haar zwangerschap. Wortelboer en Van Rossem is vanaf 26 oktober elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Wortelboer en Van Rossem terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emma Wortelboer showt babybuik op rode loper Televizier-Ring Gala: 'Voel me super!' (video) Bekijk deze video » Eerste beelden Wortelboer en Van Rossem: Emma en Maarten onderzoeken generatiekloof Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 26 oktober 2023 om 13:28

Het gloednieuwe programma Wortelboer en Van Rossem wordt vanaf donderdag 26 oktober uitgezonden op NPO 3. In dit programma gaan Emma Wortelboer en Maarten van Rossem op onderzoek uit om meer inzicht te krijgen in hun generatiekloof.

Tekst gaat verder onder de video.

Satisfyer
Het duo is samen op pad en stuit in de winkel op een satisfyer. "Vierentwintig piek kost zo'n ding," aldus een verbaasde Maarten. "Ja, maar dat is een orgasme toch wel waard," vraagt Emma nieuwsgierig aan haar metgezel. Zonder dat Emma het zelf doorheeft, krijgt ze Van Rossem aan het lachen, en dat is op z'n zachtst gezegd geen alledaagse kost.

Bekijk de beelden van Wortelboer en Van Rossem hierboven. In de bovenste video onthult Emma Wortelboer haar zwangerschap.

Wortelboer en Van Rossem is vanaf 26 oktober elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Wortelboer en Van Rossem terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's