Hilarische beelden: Soundos raast over Jeroom Snelders in De slimste mens ter wereld

Hilarische beelden: Soundos raast over Jeroom Snelders in De slimste mens ter wereld

Hilarische beelden: <em>Soundos</em> raast over <em>Jeroom Snelders</em> in <em>De slimste mens ter wereld</em> In de Belgische variant van De slimste mens ter wereld zorgde nieuwkomer Soundos El Ahmadi voor een stortvloed aan grappen en oneliners, overweldigend als een tsunami. Soundos slaagde er moeiteloos in om Alex Agnew en juryleden Jeroom en Maaike Cafmeyer de mond te snoeren. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Slimste Mens ter Wereld (@deslimstemensterwereld) Soundos gaat losTussen alle grappen door wist Soundos verrassend genoeg ook de nodige punten te scoren, waardoor ze zelfs de aflevering won. Hoewel ze in Vlaanderen nog niet erg bekend was, zal dat ongetwijfeld veranderen na de verpletterende indruk die ze achterliet. Bekijk het fragment uit De slimste mens ter wereld met Soundos El Ahmadi hierboven. Je kunt alle afleveringen van de Nederlandse versie van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maarten van Rossem: 'Als Philip stopt met De Slimste Mens stop ik ook' Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de Belgische variant van De slimste mens ter wereld zorgde nieuwkomer Soundos El Ahmadi voor een stortvloed aan grappen en oneliners, overweldigend als een tsunami. Soundos slaagde er moeiteloos in om Alex Agnew en juryleden Jeroom en Maaike Cafmeyer de mond te snoeren.

Tekst gaat verder onder de video.

Soundos gaat los
Tussen alle grappen door wist Soundos verrassend genoeg ook de nodige punten te scoren, waardoor ze zelfs de aflevering won. Hoewel ze in Vlaanderen nog niet erg bekend was, zal dat ongetwijfeld veranderen na de verpletterende indruk die ze achterliet.

Bekijk het fragment uit De slimste mens ter wereld met Soundos El Ahmadi hierboven. Je kunt alle afleveringen van de Nederlandse versie van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's