De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Erik van Looy over De Slimste Mens

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Erik van Looy over De Slimste Mens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? <em>Erik van Looy</em> over De Slimste Mens Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Regisseur en presentator van De Slimste Mens ter Wereld Erik van Looy is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. Van Looy presenteert de Belgische versie van het programma en daar gaat het allemaal net iets anders dan bij de Nederlandse variant. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Erik van Looy over De Slimste Mens

Regisseur en presentator van De Slimste Mens ter Wereld Erik van Looy is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. Van Looy presenteert de Belgische versie van het programma en daar gaat het allemaal net iets anders dan bij de Nederlandse variant.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV