'Hoe kan een rijtjeshuisbewoner uit Deventer, Caroline van der Plas, hét gezicht worden van de BBB?'

'Hoe kan een rijtjeshuisbewoner uit Deventer, Caroline van der Plas, hét gezicht worden van de BBB?'

Vrijdag 27 oktober 2023 om 10:18

'Hoe kan het dat een rijtjeshuisbewoneer uit Deventer hét gezicht wordt van de boerenbeweging in Nederland?', legt auteur Marcia Nieuwenhuis haar fascinatie voor Caroline van der Plas uit bij Vandaag Inside. Ze schreef er een boek over, Met de trekker naar de macht, waar de hoofdpersoon zelf overigens not amused over is en ook de heren aan tafel hebben er uiteraard een duidelijke mening over.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

'Hoe kan een rijtjeshuisbewoner uit Deventer, Caroline van der Plas, hét gezicht worden van de <em>BBB</em>?' 'Hoe kan het dat een rijtjeshuisbewoneer uit Deventer hét gezicht wordt van de boerenbeweging in Nederland?', legt auteur Marcia Nieuwenhuis haar fascinatie voor Caroline van der Plas uit bij Vandaag Inside. Ze schreef er een boek over, Met de trekker naar de macht, waar de hoofdpersoon zelf overigens not amused over is en ook de heren aan tafel hebben er uiteraard een duidelijke mening over. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Caroline van der Plas over verbroken relatie met ex-man (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's