Zien: Oekraïense Alina schittert in halve finale Holland's Got Talent met gevoelige choreografie

Zien: Oekraïense Alina schittert in halve finale Holland's Got Talent met gevoelige choreografie

Vrijdag 27 oktober 2023 om 22:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Alina bewees tijdens haar auditie al dat ze een buitengewoon danstalent is. In de halve finale wist ze opnieuw de jury te overtuigen met een adembenemende eigen choreografie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Oekraïense <em>Alina</em> schittert in halve finale <em>Holland's Got Talent</em> met gevoelige choreografie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Alina bewees tijdens haar auditie al dat ze een buitengewoon danstalent is. In de halve finale wist ze opnieuw de jury te overtuigen met een adembenemende eigen choreografie. Tekst gaat verder onder de video. Oekraïense vluchtelingeDe Oekraïense vluchtelinge wist de jury tijdens haar auditie volledig te betoveren met haar dansact, die ze niet alleen zelf uitvoerde, maar ook eigenhandig choreografeerde. Haar verdienste van een plek in deze halve finale komt dan ook niet uit het niets. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Oekraïense Alina schittert in halve finale Holland's Got Talent met gevoelige choreografie

Oekraïense vluchtelinge
De Oekraïense vluchtelinge wist de jury tijdens haar auditie volledig te betoveren met haar dansact, die ze niet alleen zelf uitvoerde, maar ook eigenhandig choreografeerde. Haar verdienste van een plek in deze halve finale komt dan ook niet uit het niets.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's