Zien: kapsel-analyse Wilfred Genee en Sam Hagens zorgt voor hilariteit bij VI (video)

Zien: kapsel-analyse Wilfred Genee en Sam Hagens zorgt voor hilariteit bij VI (video)

Zaterdag 28 oktober 2023 om 09:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: kapsel-analyse Wilfred Genee en Sam Hagens zorgt voor hilariteit bij <em>VI</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De kapsels van Sam Hagens en Wilfred Genee worden uitgebreid geanalyseerd in de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside. Dat zorgt voor de nodige hilariteit bij de heren. 'Je kan bij jou niet zien dat je het geverft hebt!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De kapsels van Sam Hagens en Wilfred Genee worden uitgebreid geanalyseerd in de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside. Dat zorgt voor de nodige hilariteit bij de heren. 'Je kan bij jou niet zien dat je het geverft hebt!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's