Wauw! Staande ovatie voor piratenact Amilia Showteam in Holland's Got Talent (video)

Wauw! Staande ovatie voor piratenact Amilia Showteam in Holland's Got Talent (video)

Zaterdag 28 oktober 2023 om 09:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tijdens de audities van Holland's Got Talent wist het Amilia Showteam al indruk te maken bij de jury en vrijdag in de halve finale deden ze dat opnieuw. Het thema: piraten.

Wauw! Staande ovatie voor piratenact <em>Amilia Showteam</em> in <em>Holland's Got Talent</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tijdens de audities van Holland's Got Talent wist het Amilia Showteam al indruk te maken bij de jury en vrijdag in de halve finale deden ze dat opnieuw. Het thema: piraten. TalentDe getalenteerde groep Amilia Showteam laat ook tijdens de halve finale weer zien wat ze in huis hebben. Met hun piraten-act weten ze de jury volledig te overtuigen van hun talent. Maar is het ook genoeg voor de volgende ronde? Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wauw! Staande ovatie voor piratenact Amilia Showteam in Holland's Got Talent (video)

Talent
De getalenteerde groep Amilia Showteam laat ook tijdens de halve finale weer zien wat ze in huis hebben. Met hun piraten-act weten ze de jury volledig te overtuigen van hun talent. Maar is het ook genoeg voor de volgende ronde?

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's