Zondag in Expeditie Robinson: Samensmelting zorgt voor spanningen in de groep

Zondag in Expeditie Robinson: Samensmelting zorgt voor spanningen in de groep

Zondag in <em>Expeditie Robinson</em>: Samensmelting zorgt voor spanningen in de groep Acteur Willem Voogd houdt niet zo van veranderingen. De samensmelting klinkt leuk, maar met de nieuwe groepsdynamiek staan de spanningen direct op scherp. Bekijk een fragment van de uitzending van vanavond, zondag 29 oktober, hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Bekijk ook Robinson-Mark is publiekslieveling: "Deze man is mijn nummer 1" (video) Bekijk deze video » Video: Eva Simons zingt over Expeditie Robinson op eerste Nederlandstalige single Bekijk deze video »
Zondag 29 oktober 2023 om 10:00

Acteur Willem Voogd houdt niet zo van veranderingen. De samensmelting klinkt leuk, maar met de nieuwe groepsdynamiek staan de spanningen direct op scherp. Bekijk een fragment van de uitzending van vanavond, zondag 29 oktober, hieronder.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's