Gids.tv op LIFF 2023 #1: nieuwe film Poor Things is dikke kijktip

Gids.tv op LIFF 2023 #1: nieuwe film Poor Things is dikke kijktip

Friday 27 October 2023 om 17:14

Vanaf donderdag 26 oktober vind in Leiden het jaarlijkse Leiden International Film Festival, ofwel het LIFF, plaats. Gids.tv is de komende dagen (vrijwel) elke dag te vinden op het filmfestival en doet uitgebreid verslag.

Filmtip: Poor Things
We hebben de film ook in ons must-sees op LIFF artikel op nummer 1 gezet, dus logischerwijs keken we enorm uit naar deze film: Poor Things van regisseur Yorgos Lanthimos. Onze filmredacteur Niels was erbij en maakte onderstaande korte review. Binnenkort lees je op Gids.tv een uitgebreidere review.

Voor Poor Things zijn nog tickets beschikbaar op vrijdag 3 november om 21.30 uur.

Opening
Het festival opende met een speciale vertoning van Dream Scenario, de film die de speciaal voor het festival in het leven geroepen Alexander Mouret Award won. De film is de komende dagen ook nog op het festival te zien.

Lees hier het volledige schema met films die tijdens LIFF te zien zijn. Alles van Gids.tv op het LIFF vind je in het speciale filmfestival dossier op Gids.tv.

Gids.tv op <em>LIFF 2023</em> #1: nieuwe film <em>Poor Things</em> is dikke kijktip Vanaf donderdag 26 oktober vind in Leiden het jaarlijkse Leiden International Film Festival, ofwel het LIFF, plaats. Gids.tv is de komende dagen (vrijwel) elke dag te vinden op het filmfestival en doet uitgebreid verslag. Filmtip: Poor ThingsWe hebben de film ook in ons must-sees op LIFF artikel op nummer 1 gezet, dus logischerwijs keken we enorm uit naar deze film: Poor Things van regisseur Yorgos Lanthimos. Onze filmredacteur Niels was erbij en maakte onderstaande korte review. Binnenkort lees je op Gids.tv een uitgebreidere review. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Filmschatkist (@filmschatkist) Voor Poor Things zijn nog tickets beschikbaar op vrijdag 3 november om 21.30 uur. OpeningHet festival opende met een speciale vertoning van Dream Scenario, de film die de speciaal voor het festival in het leven geroepen Alexander Mouret Award won. De film is de komende dagen ook nog op het festival te zien. Lees hier het volledige schema met films die tijdens LIFF te zien zijn. Alles van Gids.tv op het LIFF vind je in het speciale filmfestival dossier op Gids.tv.
Film :
Gids.tv op LIFF 2023 #1: nieuwe film Poor Things is dikke kijktip

Actuele video's

Meer actuele video's