Zien: André Hazes en Monique Westenberg verrassen met gezinsuitbreiding tijdens vakantie Bonaire

Zien: André Hazes en Monique Westenberg verrassen met gezinsuitbreiding tijdens vakantie Bonaire

Zondag 29 oktober 2023 om 17:47

Bij de Hazes-familie is het opnieuw wat levendiger geworden, aangezien André Hazes en Monique Westenberg besloten hebben om hun gezin uit te breiden. Ze hebben ervoor gekozen om een derde vrolijke viervoeter te adopteren.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>André Hazes</em> en <em>Monique Westenberg</em> verrassen met <em>gezinsuitbreiding</em> tijdens vakantie <em>Bonaire</em> Bij de Hazes-familie is het opnieuw wat levendiger geworden, aangezien André Hazes en Monique Westenberg besloten hebben om hun gezin uit te breiden. Ze hebben ervoor gekozen om een derde vrolijke viervoeter te adopteren. Tekst gaat verder onder de video. 'Geen nieuwe hond''Geen nieuwe hond'"Toen wij aankwamen op Bonaire, heb ik Monique duidelijk gezegd: geen nieuwe hond", begint André zijn verhaal op Instagram. Het koppel bracht een bezoek aan een hondenopvang op het eiland om te zien hoe het met de honden daar ging. Het lijkt erop dat André zijn eigen voornemen niet heeft kunnen nakomen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: André Hazes bedankt fans voor 3 miljoen streams maar krijgt commentaar Bekijk deze video » Populariteit André Hazes blijft dalen: tickets tegen spotprijs op de markt om Ahoy te vullen Bekijk deze video »
Entertainment :

'Geen nieuwe hond'
'Geen nieuwe hond'
"Toen wij aankwamen op Bonaire, heb ik Monique duidelijk gezegd: geen nieuwe hond", begint André zijn verhaal op Instagram. Het koppel bracht een bezoek aan een hondenopvang op het eiland om te zien hoe het met de honden daar ging. Het lijkt erop dat André zijn eigen voornemen niet heeft kunnen nakomen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's