Populariteit André Hazes blijft dalen: tickets tegen spotprijs op de markt om Ahoy te vullen

Populariteit André Hazes blijft dalen: tickets tegen spotprijs op de markt om Ahoy te vullen

Donderdag 26 oktober 2023 om 14:30

Veel kaarten voor het concert van André Hazes in Ahoy zijn in de uitverkoop gegaan en worden nu voor zeer lage prijzen aangeboden op Vakantieveilingen.nl. De Shownieuws-tafel is verbaasd over de opmerkelijke kaartverkoop van André Hazes.

Tekst gaat verder onder de video.

Populariteit André Hazes blijft dalen: tickets tegen <em>spotprijs</em> op de markt om <em>Ahoy</em> te vullen Veel kaarten voor het concert van André Hazes in Ahoy zijn in de uitverkoop gegaan en worden nu voor zeer lage prijzen aangeboden op Vakantieveilingen.nl. De Shownieuws-tafel is verbaasd over de opmerkelijke kaartverkoop van André Hazes. Tekst gaat verder onder de video. Kaartverkoop André HazesDe populariteit van Hazes daalt en het concert is nog steeds niet uitverkocht. Om de tickets te verkopen, worden ze aangeboden voor slechts een fractie van de originele ticketprijs. Op externe websites, zoals vakantieveilingen.nl, worden de kaarten voor een zeer lage prijs verkocht. De minimale prijs van 56 euro is aanzienlijk lager dan de standaardprijs van 70 euro. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rechtszaak Roxeanne en Rachel Hazes: een overzicht (Shownieuws) Bekijk deze video » André Hazes afgemaakt in Vandaag Inside: ‘Denkt zelf dat hij begenadigd zanger is’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Kaartverkoop André Hazes
De populariteit van Hazes daalt en het concert is nog steeds niet uitverkocht. Om de tickets te verkopen, worden ze aangeboden voor slechts een fractie van de originele ticketprijs. Op externe websites, zoals vakantieveilingen.nl, worden de kaarten voor een zeer lage prijs verkocht. De minimale prijs van 56 euro is aanzienlijk lager dan de standaardprijs van 70 euro.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's