Schokkend verhaal André Hazes in Casa Di Beau: ‘Ik verliet Monique na miskraam’

Schokkend verhaal André Hazes in Casa Di Beau: ‘Ik verliet Monique na miskraam’

Donderdag 5 oktober 2023 om 12:18

Donderdagavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Casa Di Beau, en deze keer is samen met Linda Hakeboom André Hazes te gast. Ook nu loopt hij leeg over zijn privéleven en deelt hij een zeer persoonlijke dramatische gebeurtenis.

Lees verder onder de video.

Schokkend verhaal André Hazes in <em>Casa Di Beau</em>: ‘Ik verliet Monique na miskraam’ Donderdagavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Casa Di Beau, en deze keer is samen met Linda Hakeboom André Hazes te gast. Ook nu loopt hij leeg over zijn privéleven en deelt hij een zeer persoonlijke dramatische gebeurtenis. Lees verder onder de video. ‘Dat heb ik verkeerd aangepakt’André vertelt dat zijn vriendin Monique Westenberg, met wie hij een onstuimige relatie heeft, een paar jaar geleden een miskraam kreeg. “Kort daarop werd ik verliefd op een andere vrouw. Toen heb ik eigenlijk haar verlaten en daar is best wel een tijd overheen gegaan. Eigenlijk is die droom van ons daardoor een beetje om zeep geholpen.” Linda vraagt of hij zich schuldig voelt. “Oh schat hou op. Dat heb ik echt heel verkeerd aangepakt, ja.” Bekijk het fragment van Casa di Beau hierboven. Je kunt alle afleveringen van Casa di Beau terugkijken via Gids.tv. Vandaag Inside: 'André Hazes was de grote man en zit nu op reservebankje' Bekijk deze video » Video: dit is hoeveel André Hazes heeft verdiend aan zijn documentaire Bekijk deze video » André Hazes constateert in Casa Di Beau iets treurigs over zijn familiefoto's Bekijk deze video »
TV :
Schokkend verhaal André Hazes in Casa Di Beau: ‘Ik verliet Monique na miskraam’

‘Dat heb ik verkeerd aangepakt’
André vertelt dat zijn vriendin Monique Westenberg, met wie hij een onstuimige relatie heeft, een paar jaar geleden een miskraam kreeg. “Kort daarop werd ik verliefd op een andere vrouw. Toen heb ik eigenlijk haar verlaten en daar is best wel een tijd overheen gegaan. Eigenlijk is die droom van ons daardoor een beetje om zeep geholpen.” Linda vraagt of hij zich schuldig voelt. “Oh schat hou op. Dat heb ik echt heel verkeerd aangepakt, ja.”

Bekijk het fragment van Casa di Beau hierboven. Je kunt alle afleveringen van Casa di Beau terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's