Zien! Imam en rabbijn reiken elkaar in Buitenhof de hand: 'Zorgen dat de klassen veilig zijn'

Zien! Imam en rabbijn reiken elkaar in Buitenhof de hand: 'Zorgen dat de klassen veilig zijn'

Zien! Imam en rabbijn reiken elkaar in <em>Buitenhof</em> de hand: 'Zorgen dat de klassen veilig zijn' Zie boven een fragment uit Hart van Nederland over de situatie in Gaza na uitval internet - geen contact meer met Nederlanders in Gaza Zondag in het programma Buitenhof op NPO 1 reikten een Nederlandse imam en rabbijn elkaar de hand. In het kader van de 'Week van Respect', de jaarlijkse nationale bewustwordingscampagne die 6 november van start gaat, doen rabbijn Awraham Soetendorp en imam Shamier Madhar een oproep tot verbinding. "We moeten in de komende weken zorgen dat de klassen veilig zijn", aldus de rabbijn. Bekijk het indrukwekkende fragment uit Buitenhof hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv. 'Laten we elkaar de hand vasthouden en dat doen we ook met het hart', zegt rabbijn Awraham Soetendorp in #buitenhof. 'We moeten in de komende weken zorgen dat de klassen veilig zijn. Verschillen van mening kunnen ontstaan 'maar we houden elkaar vast'. pic.twitter.com/Qbm059OMl4— Buitenhof (@Buitenhoftv) October 29, 2023 Bekijk ook Frans Timmermans in Buitenhof over grondoffensief Israël: 'Wat willen ze bereiken?' Bekijk deze video » Generaal Onno Eichelsheim in Buitenhof: 'Denk niet dat het mogelijk is Hamas te vernietigen' Bekijk deze video » Zien: Arabische bondgenoten van Verenigde Staten worstelen met woede over Palestijnse kwestie Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland over de situatie in Gaza na uitval internet - geen contact meer met Nederlanders in Gaza

Zondag in het programma Buitenhof op NPO 1 reikten een Nederlandse imam en rabbijn elkaar de hand. In het kader van de 'Week van Respect', de jaarlijkse nationale bewustwordingscampagne die 6 november van start gaat, doen rabbijn Awraham Soetendorp en imam Shamier Madhar een oproep tot verbinding. "We moeten in de komende weken zorgen dat de klassen veilig zijn", aldus de rabbijn.

Bekijk het indrukwekkende fragment uit Buitenhof hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Buitenhof terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV