Boer zoekt vrouw: Haico voelde altijd dat hij geen aantrekkelijk persoon was

Boer zoekt vrouw: Haico voelde altijd dat hij geen aantrekkelijk persoon was

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Haico voelde altijd dat hij geen aantrekkelijk persoon was In Boer zoekt vrouw weet Haico niet wat hem overkomt als hij ineens drie dames over de vloer heeft die hem ook nog eens leuk een aantrekkelijk vinden. Tegenover Yvon Jaspers is de boer openhartig over zijn gevoel. Het voelt nu heel erg goed voor hem, maar het is wel een hele verandering en hij heeft hier geen ervaring mee. “Ik heb ook misschien altijd het gevoel gehad dat ik niet een aantrekkelijk persoon was. En dan zijn er plotseling drie dames die dat wel vinden.” Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Zondag in Boer Zoekt Vrouw: gezelligheid ver te zoeken bij Haico (video) Bekijk deze video » Er hangt liefde in de lucht in Boer Zoekt Vrouw: 'Ik vind jou leuk' (video) Bekijk deze video » Jasmijn voelt zich thuis bij Haico in Boer zoekt vrouw: 'Toch trek ik me terug' Bekijk deze video »
Monday 30 October 2023 om 14:59

In Boer zoekt vrouw weet Haico niet wat hem overkomt als hij ineens drie dames over de vloer heeft die hem ook nog eens leuk een aantrekkelijk vinden. Tegenover Yvon Jaspers is de boer openhartig over zijn gevoel. Het voelt nu heel erg goed voor hem, maar het is wel een hele verandering en hij heeft hier geen ervaring mee. “Ik heb ook misschien altijd het gevoel gehad dat ik niet een aantrekkelijk persoon was. En dan zijn er plotseling drie dames die dat wel vinden.”

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's