Jaimie Vaes na schokkend vertrek: ‘Had nooit doelstelling om nieuwe Robinson te worden’

Jaimie Vaes na schokkend vertrek: ‘Had nooit doelstelling om nieuwe Robinson te worden’

Maandag 30 oktober 2023 om 16:29

Expeditie Robinson-kijkers over 'naaistreek' Jaimie Vaes: "Bagger dit"

Jaimie Vaes liet heel wat kijkers stomverbaasd achter toen ze aankondigde te vertrekken uit Expeditie Robinson. De ex van Lil’ Kleine laat weten dat de ‘rek’ eruit was en ze begon steeds meer naar thuis en haar zoontje te verlangen. “Het was voor mij nooit de doelstelling om de nieuwe Robinson te worden.” Ze zegt veel positieve reacties te krijgen van kijkers omdat ze een hele andere kant van zichzelf heeft laten zien. “Het is heel leuk na alle shitzooi die natuurlijk ook heel veel over me heen is gekomen om in een soort opwaartse spiraal te zitten. Het is gewoon heel leuk om complimenten te krijgen.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Jaimie Vaes</em> na schokkend vertrek: ‘Had nooit doelstelling om nieuwe Robinson te worden’ Expeditie Robinson-kijkers over 'naaistreek' Jaimie Vaes: "Bagger dit" Jaimie Vaes liet heel wat kijkers stomverbaasd achter toen ze aankondigde te vertrekken uit Expeditie Robinson. De ex van Lil’ Kleine laat weten dat de ‘rek’ eruit was en ze begon steeds meer naar thuis en haar zoontje te verlangen. “Het was voor mij nooit de doelstelling om de nieuwe Robinson te worden.” Ze zegt veel positieve reacties te krijgen van kijkers omdat ze een hele andere kant van zichzelf heeft laten zien. “Het is heel leuk na alle shitzooi die natuurlijk ook heel veel over me heen is gekomen om in een soort opwaartse spiraal te zitten. Het is gewoon heel leuk om complimenten te krijgen.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Waarom Jaimie Vaes Expeditie Robinson vrijwillig verliet (Back2Base) Bekijk deze video » ZIEN: Emotionele Jochen Otten mist dochter op haar 11de verjaardag Bekijk deze video » Bizarre wending: Ilse Paulis neemt verliezer Krista mee naar Winnaarseiland Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Jaimie Vaes na schokkend vertrek: ‘Had nooit doelstelling om nieuwe Robinson te worden’

Actuele video's

Meer actuele video's