Waarom Jaimie Vaes Expeditie Robinson vrijwillig verliet (Back2Base)

Waarom Jaimie Vaes Expeditie Robinson vrijwillig verliet (Back2Base)

Zondag 29 oktober 2023 om 22:53

In een nieuwe aflevering van Back2Base spreekt Geraldine Kemper af met de vrijwillig uit Expeditie Robinson vertrokken Jaimie Vaes in haar favoriete sportschool. Geraldine is benieuwd waarom Jaimie besloot om na de samensmelting het programma te verlaten.

Bekijk het allemaal in het fragment uit Expeditie Robinson, Back2Base hieronder.

Waarom <em>Jaimie Vaes</em> <em>Expeditie Robinson</em> vrijwillig verliet (<em>Back2Base</em>) In een nieuwe aflevering van Back2Base spreekt Geraldine Kemper af met de vrijwillig uit Expeditie Robinson vertrokken Jaimie Vaes in haar favoriete sportschool. Geraldine is benieuwd waarom Jaimie besloot om na de samensmelting het programma te verlaten. Bekijk het allemaal in het fragment uit Expeditie Robinson, Back2Base hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Op X wordt Jaimies vrijwillige vertrek na de samensmelting niet gewaardeerd: Zuur voor Eva dit hoor. Had ze dit niet 1 dag eerder kunnen bedenken. #expeditierobinson #ExpeditieRobinson #rtl4 @ExpeditieRobRTL #aznec #tweFEY pic.twitter.com/QyBwY1TWah— Lien (@C80814621) October 29, 2023 Jaimie geeft op ÉÉN dag na het samensmeltingsdiner… Meid, had Eva die plek gegund en was thuis lekker decadent gaan vreten en zuipen… #expeditierobinson— Britt ? (@BrittBR97) October 29, 2023 Iedereen zegt dat het logisch is dat Jaimie naar huis gaat omdat ze moeder is… Maar ze was ook moeder toen ze besloot deel te nemen, wetende dat het 3 weken kan duren… En ja ik ben ook moeder en nee ik zou niet mee doen ivm de kleine! ?#expeditierobinson— Britt ? (@BrittBR97) October 29, 2023 Bekijk ook Spannende strijd tussen Eva Simons en Jaimie Vaes om laatste plek in Expeditie Robinson Bekijk deze video » Zondag in Expeditie Robinson: Samensmelting zorgt voor spanningen in de groep Bekijk deze video » Vanavond in Expeditie Robinson: Maxim Froger in shock na onthulling slinks spelletje Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Waarom Jaimie Vaes Expeditie Robinson vrijwillig verliet (Back2Base)

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Op X wordt Jaimies vrijwillige vertrek na de samensmelting niet gewaardeerd:

Actuele video's

Meer actuele video's