Reacties op Hotel Hollandia: "Oudbollige troep", "Numidia brengt kippenvel"

Reacties op Hotel Hollandia: "Oudbollige troep", "Numidia brengt kippenvel"

Reacties op <em>Hotel Hollandia</em>: &quot;Oudbollige troep&quot;, &quot;Numidia brengt kippenvel&quot; Op zaterdag 14 oktober zagen we weer een nieuwe aflevering van Hotel Hollandia. De eerste afleveringen van de show kregen veel kritiek, deze week is dat niet anders. Lees hieronder een aantal X-berichten (Twitter) over het programma en de gasten van deze week. NumidiaVerschillende kijkers schrijven op social media dat ze geen fan zijn van Hotel Hollandia. Wel vond een persoon het persiflage op bondscoach Ronald Koeman door acteur Erik van Muiswinkel goed. Ook het optreden van Paul de Leeuw en Numidia werd gewaardeerd. Verder zou het programma 'oudbollig' zijn. Lees de reacties hieronder: Aah mooi ???Numidia & Paul de Leeuw samen : ) #IkHebJeLief #HotelHollandia— Debbie Schigt (@DebbieSchigt) October 14, 2023 Woow Numidia kippenvel in mijn ruggengraat #hotelhollandia— Nordin (@Nordin51502769) October 14, 2023 Dat oubollige #HotelHollandia kan me gestolen worden, maar wat zet #VanMuiswinkel een geweldige persiflage op bondscoach #Koeman neer. #BNNVARA pic.twitter.com/plPoK96etF— Dolf Ruesink (@DolfRuesink) October 14, 2023 Wat een shitshow #hotelhollandia— Erik, sfeerconsulent ➡️ (@Justerik0501965) October 14, 2023 #hotelhollandia dit is toch gewoon NIET leuk..— Aidan (@carolinevbremer) October 14, 2023 #hotelhollandiaAlweer een mislukte. Het was niks, het is niks en het wordt niks. pic.twitter.com/fKcD8ZV4gq— Sjonnie Konnerie (@sjonniekonnerie) October 14, 2023 Hotel Hollandia is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hotel Hollandia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige kijkcijfersdaling voor Hotel Hollandia: "Minder dan Ik Hou van Holland" Bekijk deze video » Reacties op tweede afl. Hotel Hollandia: "Ik mis de interviewstijl van Paul de Leeuw" Bekijk deze video »
TV :
Reacties op Hotel Hollandia: "Oudbollige troep", "Numidia brengt kippenvel"
Zondag 15 oktober 2023 om 09:32

Op zaterdag 14 oktober zagen we weer een nieuwe aflevering van Hotel Hollandia. De eerste afleveringen van de show kregen veel kritiek, deze week is dat niet anders. Lees hieronder een aantal X-berichten (Twitter) over het programma en de gasten van deze week.

Numidia
Verschillende kijkers schrijven op social media dat ze geen fan zijn van Hotel Hollandia. Wel vond een persoon het persiflage op bondscoach Ronald Koeman door acteur Erik van Muiswinkel goed. Ook het optreden van Paul de Leeuw en Numidia werd gewaardeerd. Verder zou het programma 'oudbollig' zijn. Lees de reacties hieronder:

Hotel Hollandia is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hotel Hollandia terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's