Tranen en irritatie bij pakketpunt in Etten-Leur dat moet sluiten: 'Kunnen oprit niet af' (video)

Tranen en irritatie bij pakketpunt in Etten-Leur dat moet sluiten: 'Kunnen oprit niet af' (video)

Dinsdag 31 oktober 2023 om 12:06

Monique Danker runt een pakketpunt in Etten-Leur maar tot haar grote spijt moet ze die per 1 januari sluiten, zo vertelt ze in tranen aan Hart van Nederland: 'Al die jaren heb ik het gedaan en ik heb heel veel mensen, waaronder mijn beste vriendin, leren kennen.'

'Kunnen oprit niet af'
Haar nabije buren zijn echter een stuk minder enthousiast over die activiteiten: 'Voor de buurvrouw heel leuk, voor ons iets minder. Omdat het hier doorgaans ontzettend druk is in de straat waardoor wij zelf de oprit niet meer afkunnen', vertelt een van hen. Om de overlast tegen te gaan stapten zij naar de gemeente.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

Tranen en irritatie bij pakketpunt in <em>Etten-Leur</em> dat moet sluiten: 'Kunnen oprit niet af' (video) Monique Danker runt een pakketpunt in Etten-Leur maar tot haar grote spijt moet ze die per 1 januari sluiten, zo vertelt ze in tranen aan Hart van Nederland: 'Al die jaren heb ik het gedaan en ik heb heel veel mensen, waaronder mijn beste vriendin, leren kennen.' 'Kunnen oprit niet af'Haar nabije buren zijn echter een stuk minder enthousiast over die activiteiten: 'Voor de buurvrouw heel leuk, voor ons iets minder. Omdat het hier doorgaans ontzettend druk is in de straat waardoor wij zelf de oprit niet meer afkunnen', vertelt een van hen. Om de overlast tegen te gaan stapten zij naar de gemeente. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Frans Bauer overladen met reacties na eerste uitzending Leven zonder letters: 'Ontzettend trots' Bekijk deze video » Monique van de Ven heeft nieuwe heup: 'Ik sta en ik loop' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Tranen en irritatie bij pakketpunt in Etten-Leur dat moet sluiten: 'Kunnen oprit niet af' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's