Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Anita's zoon overleden door giftig drankje?

Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Anita's zoon overleden door giftig drankje?

Dinsdag in <em>Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt</em>: Anita's zoon overleden door <em>giftig drankje?</em> Kees van der Spek gaat in de aflevering van 31 oktober met de moeder van Max naar Bali. Anita's zoon overleed daar vorig jaar onder verdachte omstandigheden. Kees vertelt over een giftig drankje. Bekijk de promo van vanavond in de Instagrampost hieronder. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook De geknipte gast: Kees van der Spek open over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven Bekijk deze video » Paniek aan boord in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt (video) Bekijk deze video »

Kees van der Spek gaat in de aflevering van 31 oktober met de moeder van Max naar Bali. Anita's zoon overleed daar vorig jaar onder verdachte omstandigheden. Kees vertelt over een giftig drankje. Bekijk de promo van vanavond in de Instagrampost hieronder.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's