Vandaag Inside: 'Zo vaak worden de vrouwelijke gasten bij ons geïnterrumpeerd'

Vandaag Inside: 'Zo vaak worden de vrouwelijke gasten bij ons geïnterrumpeerd'

Woensdag 1 november 2023 om 08:15

De heren van Vandaag Inside spraken dinsdagavond over de hoeveelheid vrouwen aan talkshowtafels, naar aanleding van een onderzoek dat bij Op1 gedaan is daarover. Daaruit bleek dat die minder vaak worden uitgenodigd dan mannen maar... hoe zit dat bij hun eigen programma? En laten Genee, Derksen en Van der Gijp die vrouwen een beetje uitpraten?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Zo vaak worden de vrouwelijke gasten bij ons geïnterrumpeerd' De heren van Vandaag Inside spraken dinsdagavond over de hoeveelheid vrouwen aan talkshowtafels, naar aanleding van een onderzoek dat bij Op1 gedaan is daarover. Daaruit bleek dat die minder vaak worden uitgenodigd dan mannen maar... hoe zit dat bij hun eigen programma? En laten Genee, Derksen en Van der Gijp die vrouwen een beetje uitpraten? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's