Zien! Exclusieve beelden van De Frogers: Happy Campers, oftewel 'kamperen met dummy's'

Zien! Exclusieve beelden van De Frogers: Happy Campers, oftewel 'kamperen met dummy's'

Woensdag 1 november 2023 om 13:30

Vanavond is de familie Froger terug op tv met een reallifesoap De Frogers: Happy Campers bij TLC. Zij gaan met zijn allen inclusief kleinkinderen, op vakantie naar Frankrijk in campers. Gaat dat wel goed?

Bekijk alvast exclusieve beelden van 'kamperen met dummy's' hieronder

Zien! Exclusieve beelden van <em>De Frogers: Happy Campers</em>, oftewel 'kamperen met dummy's' Vanavond is de familie Froger terug op tv met een reallifesoap De Frogers: Happy Campers bij TLC. Zij gaan met zijn allen inclusief kleinkinderen, op vakantie naar Frankrijk in campers. Gaat dat wel goed? Bekijk alvast exclusieve beelden van 'kamperen met dummy's' hieronder De Frogers: Happy Campers is vanaf 1 november te zien op TLC. Je kunt de leukste fragmenten van De Frogers: Happy Campers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Natasja in De Frogers: Happy Campers: 'Gelukkiger kun je mij niet maken' Bekijk deze video » Vanavond in Expeditie Robinson: Maxim Froger in shock na onthulling slinks spelletje Bekijk deze video » Shownieuws: wat heeft Natasja Froger met de erfenisruzie van Monique de Bouvrie te maken? Bekijk deze video »
TV :

De Frogers: Happy Campers is vanaf 1 november te zien op TLC. Je kunt de leukste fragmenten van De Frogers: Happy Campers terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's