Vanavond in Expeditie Robinson: Maxim Froger in shock na onthulling slinks spelletje

Vanavond in Expeditie Robinson: Maxim Froger in shock na onthulling slinks spelletje

Zondag 29 oktober 2023 om 17:18

Terwijl in Expeditie Robinson het voormalige kamp Zuid zich volledig inzet voor de bouw van hun nieuwe onderkomen, besluiten Jaimie Vaes en Mark Baanders het moment te grijpen om Maxim Froger bij te praten over hun ervaringen op Afvallerseiland.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Expeditie Robinson</em>: <em>Maxim Froger</em> in shock na onthulling <em>slinks spelletje</em> Terwijl in Expeditie Robinson het voormalige kamp Zuid zich volledig inzet voor de bouw van hun nieuwe onderkomen, besluiten Jaimie Vaes en Mark Baanders het moment te grijpen om Maxim Froger bij te praten over hun ervaringen op Afvallerseiland. Tekst gaat verder onder de video. Geschrokken Maxim FrogerMaxim Froger is geschrokken door onthullingen over sluwe spelletjes op Afvallerseiland. De vraag is nu of de eilandsfeer aanzienlijk zal veranderen door de openbaring van Jaimie en Mark. Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Robinson-Mark is publiekslieveling: "Deze man is mijn nummer 1" (video) Bekijk deze video » Zondag in Expeditie Robinson: Samensmelting zorgt voor spanningen in de groep Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Expeditie Robinson: Maxim Froger in shock na onthulling slinks spelletje

Geschrokken Maxim Froger
Maxim Froger is geschrokken door onthullingen over sluwe spelletjes op Afvallerseiland. De vraag is nu of de eilandsfeer aanzienlijk zal veranderen door de openbaring van Jaimie en Mark.

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's