Storm Ciarán veroorzaakt chaos: vrachtwagen vol kerstpakketten belandt in de sloot

Storm Ciarán veroorzaakt chaos: vrachtwagen vol kerstpakketten belandt in de sloot

<em>Storm Ciarán</em> veroorzaakt <em>chaos</em>: vrachtwagen vol <em>kerstpakketten</em> belandt in de sloot Storm Ciarán bereikt officieel Nederland met zeer zware windstoten tot wel 100 kilometer per uur, wat heeft geleid tot een code oranje-waarschuwing van het KNMI. In de onderstaande video zie je de eerste sporen van de stormschade in ons land. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL Nieuws (@rtlnieuws) Storm CiaránAls gevolg van de storm Ciarán blijven veel basisscholen en middelbare scholen langs de Noordzeekust gesloten. In Friesland raakte een vrachtwagen vol kerstpakketten van de weg en in Apeldoorn werd een fietsende vrouw getroffen door een omvallende boom. Verschillende weersdeskundigen waarschuwen dat het hoogtepunt van de storm nog moet komen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien! Beelden van storm Ciarán in Engeland, wat staat ons in Nederland te wachten? Bekijk deze video » Buienradar: storm Ciarán en flinke regenbuien zijn in aantocht Bekijk deze video » Storm Ciarán slaat toe: fietsende vrouw geraakt door omvallende boom in Apeldoorn Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Storm Ciarán bereikt officieel Nederland met zeer zware windstoten tot wel 100 kilometer per uur, wat heeft geleid tot een code oranje-waarschuwing van het KNMI. In de onderstaande video zie je de eerste sporen van de stormschade in ons land.

Tekst gaat verder onder de video.

Storm Ciarán
Als gevolg van de storm Ciarán blijven veel basisscholen en middelbare scholen langs de Noordzeekust gesloten. In Friesland raakte een vrachtwagen vol kerstpakketten van de weg en in Apeldoorn werd een fietsende vrouw getroffen door een omvallende boom. Verschillende weersdeskundigen waarschuwen dat het hoogtepunt van de storm nog moet komen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV