Schattige beelden: eerste netgiraffe geboren in ZooParc Overloon

Schattige beelden: eerste netgiraffe geboren in ZooParc Overloon

Schattige beelden: eerste <em>netgiraffe</em> geboren in <em>ZooParc Overloon</em> In ZooParc Overloon is deze week een netgiraffe geboren, wat een primeur is voor de dierentuin. Dit is de eerste giraffe die ooit in de dierentuin ter wereld is gekomen. Moeder Limber en vader Kay hebben voor het eerst een jong, wat reden tot grote vreugde is in ZooParc. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schattige beelden: na 5 jaar weer Chileense flamingo geboren in DierenPark Amersfoort Bekijk deze video » Schattig: baby ringstaartmaki geboren in DierenPark Amersfoort (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 2 november 2023 om 16:24

In ZooParc Overloon is deze week een netgiraffe geboren, wat een primeur is voor de dierentuin. Dit is de eerste giraffe die ooit in de dierentuin ter wereld is gekomen. Moeder Limber en vader Kay hebben voor het eerst een jong, wat reden tot grote vreugde is in ZooParc.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's