Schattige beelden: na 5 jaar weer Chileense flamingo geboren in DierenPark Amersfoort

Schattige beelden: na 5 jaar weer Chileense flamingo geboren in DierenPark Amersfoort

Schattige beelden: na 5 jaar weer <em>Chileense flamingo</em> geboren in <em>DierenPark Amersfoort</em> Voor het eerst in vijf jaar is er weer een Chileense flamingo uit een ei gekropen in DierenPark Amersfoort. Om de lange reeks van geen geboortes te doorbreken, heeft de dierentuin verschillende aanpassingen gemaakt, waaronder het aanpassen van de vochtigheidsniveaus van de bodem. Bovendien is er een kunstmatig kalk-ei in één van de nesten gelegd om de vogels aan te moedigen zelf eieren te leggen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: DierenPark Amersfoort viert 75-jarig jubileum met pissende ijsbeer in binnenstad Bekijk deze video » Bijzondere beelden: halsbandleguaan kruipt uit ei in DierenPark Amersfoort Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 23 augustus 2023 om 17:42

Voor het eerst in vijf jaar is er weer een Chileense flamingo uit een ei gekropen in DierenPark Amersfoort. Om de lange reeks van geen geboortes te doorbreken, heeft de dierentuin verschillende aanpassingen gemaakt, waaronder het aanpassen van de vochtigheidsniveaus van de bodem. Bovendien is er een kunstmatig kalk-ei in één van de nesten gelegd om de vogels aan te moedigen zelf eieren te leggen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's