Hartverwarmende beelden: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney vieren 9-jarig jubileum

Hartverwarmende beelden: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney vieren 9-jarig jubileum

Donderdag 2 november 2023 om 17:45

Een speciale dag voor Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney. Ze vieren vandaag hun negenjarig jubileum als stel.

Tekst gaat verder onder de video.

Hartverwarmende beelden: <em>Frenkie de Jong</em> en <em>Mikky Kiemeney</em> vieren 9-jarig jubileum Een speciale dag voor Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney. Ze vieren vandaag hun negenjarig jubileum als stel. Tekst gaat verder onder de video. Eerste kindjeIn een hartverwarmende video is te zien hoe Mikky de aanstaande vader verrast met een voetbalshirtje met de tekst Papa. "Gelukkige 9 jaar en nog gelukkiger 9 maanden, 1-11-2014 ILYSM," schrijft de voetbalvrouw bij de video. Deze zomer maakten ze bekend dat ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zoet: beelden van aanstaande ouders Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney (Shownieuws) Bekijk deze video » Frenkie de Jong wordt voor het eerst vader, bekijk de zwangerschapsaankondiging Bekijk deze video »
Entertainment :

Eerste kindje
In een hartverwarmende video is te zien hoe Mikky de aanstaande vader verrast met een voetbalshirtje met de tekst Papa. "Gelukkige 9 jaar en nog gelukkiger 9 maanden, 1-11-2014 ILYSM," schrijft de voetbalvrouw bij de video. Deze zomer maakten ze bekend dat ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's