Woeste Gea in Waar is mijn erfenis?: 'Ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten'

Woeste Gea in Waar is mijn erfenis?: 'Ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten'

Vrijdag 3 november 2023 om 10:00

In Waar is mijn erfenis? zagen we donderdagavond hoe Gea flink met haar broer en zus ruziet over de erfenis van haar ouders. Kostbare spullen uit het ouderlijk huis zijn verdwenen en dat steekt haar enorm: 'Ik voel me echt besodemieterd, tot in het diepst van mijn hart. Maar ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten.'

Bekijk het fragment van Waar is mijn erfenis? hieronder

Woeste Gea in <em>Waar is mijn erfenis?</em>: 'Ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten' In Waar is mijn erfenis? zagen we donderdagavond hoe Gea flink met haar broer en zus ruziet over de erfenis van haar ouders. Kostbare spullen uit het ouderlijk huis zijn verdwenen en dat steekt haar enorm: 'Ik voel me echt besodemieterd, tot in het diepst van mijn hart. Maar ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten.' Bekijk het fragment van Waar is mijn erfenis? hieronder Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Tim den Besten heeft kanker: 'Grote impact op zijn geestelijke gezondheid' (Shownieuws) Bekijk deze video » Vandaag Inside: stel brullende apen op een apenrots? Bekijk deze video » Mariëlle Tweebeeke pakt Thierry Baudet aan om Forum-maaltijdbox: 'Dit klopt niet' (Nieuwsuur) Bekijk deze video » André Hazes prijst seksspeeltjes aan: 'Wil mensen thuis handje helpen' Bekijk deze video »
TV :

Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's