Vandaag Inside: stel brullende apen op een apenrots?

Vandaag Inside: stel brullende apen op een apenrots?

Vrijdag 3 november 2023 om 09:11

Klimaatprofessor Jan Rotmans was al eens eerder te gast in Vandaag Inside en kreeg daar nogal wat reacties op, zo vertelde hij donderdagavond: 'Er waren mensen op LinkedIn zie zeiden.. Je hebt je knap staande gehouden tussen de brullende apen, op de apenrots.'

'Er wordt neergekeken op Vandaag Inside'
Johan Derksen kijkt na die opmerking wat bedenkelijk zijn richting op waarna Rotmans aangeeft dat in zijn wetenschappelijke kringen een beetje wordt neergekeken op de populaire talkshow. 'Wisten jullie dat?', vraagt Wilfred vervolgens aan zijn VI-kameraden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: stel brullende apen op een apenrots? Klimaatprofessor Jan Rotmans was al eens eerder te gast in Vandaag Inside en kreeg daar nogal wat reacties op, zo vertelde hij donderdagavond: 'Er waren mensen op LinkedIn zie zeiden.. Je hebt je knap staande gehouden tussen de brullende apen, op de apenrots.' 'Er wordt neergekeken op Vandaag Inside'Johan Derksen kijkt na die opmerking wat bedenkelijk zijn richting op waarna Rotmans aangeeft dat in zijn wetenschappelijke kringen een beetje wordt neergekeken op de populaire talkshow. 'Wisten jullie dat?', vraagt Wilfred vervolgens aan zijn VI-kameraden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's